Dental Tribune Belgium (Flemish)

Henry Schein Meeting Days – Uitgebreide opleidingsdag voor tandartsen en het tandheelkundig team

By Henry Schein
August 09, 2019

In oktober 2019 organiseert Henry Schein drie Meeting Days in heel België met een aantal uitgebreide lezingen en praktische workshops. De onderwerpen zullen variëren van intra-oraal scannen en gebitsreconstructie, tot endodontie, orthodontie, tandbleken, en angst- en pijnmanagement.

De deelnemers kunnen hun eigen dagprogramma samenstellen. Ieder uur vinden twee verschillende lezingen of workshops plaats waaruit tandartsen kunnen kiezen. Tandartsassistenten kunnen tegelijkertijd deelnemen aan een gepersonaliseerd programma. De Meeting Days beginnen om 10.30 uur en duren de hele dag. Aan het einde van de Meeting Day worden de deelnemers uitgenodigd om te netwerken met sprekers, leveranciers en het expertteam van Henry Schein tijdens een "Walking Dinner".

De Meeting Days vinden plaats

  • op 03 oktober 2019 in Namen, Château Mélot
    (lezingen en workshops in het Frans)
  • op 10 oktober 2019 in Kuringen, Orangerie Krekelhof
    (lezingen en workshops in het Nederlands )
  • op 17 oktober 2019 in Sint-Martens-Latem, Auberge du Pêcheur
    (lezingen en workshops in het Nederlands )

"De snelheid waarmee de tandheelkunde zich ontwikkelt is buitengewoon hoog - en dit heeft niet alleen betrekking op de digitalisering van de apparatuur. We zien nieuwe materialen en behandelingsmethoden in de implantologie, endodontie, orthodontie en alle andere facetten van de tandheelkunde. Dit onderstreept nog eens de behoefte aan bijscholing, aangezien het steeds belangrijker wordt om optimale patiëntenzorg te bieden", zegt Willem Demuynck, Managing Director van Henry Schein in België. "Door middel van ons uitgebreide opleidings- en trainingsprogramma benadrukken we onze toewijding om onze klanten voortdurend te ondersteunen bij het verbeteren van hun prestaties en klinische efficiëntie, terwijl tegelijkertijd de communicatie met en de behandeling van hun patiënten wordt verbeterd".

Tijdens de pauzes kunnen de deelnemers kennismaken met toonaangevende tandheelkundige fabrikanten en zakenpartners van Henry Schein die hun nieuwste innovaties presenteren. In de expositieruimte zal ook een expertteam van Henry Schein aanwezig zijn om de dentale, digitale en zakelijke ambities van de deelnemers te bespreken.

U kunt zich voor dit evenement inschrijven op de website van het bedrijf. Meer informatie over de Meeting Days en een evenementenblog zijn ook online beschikbaar in het Nederlands en Frans.

Meer informatie over de educatie activiteiten van Henry Schein zijn beschikbaar in Nederlands en Frans op de Henry Schein website.

Comments are closed here.

© 2020 - All rights reserved - Dental Tribune International